Inweb

Webbyrån som skapar moderna och användarvänliga webbplatser - anpassade för dina behov. Webbyrån som är en sann vän av ordning och reda.

Inweb skapar och bygger din hemsida

Behöver du en webbplats till ditt företag? Har du startat eget och vill ta steget ut på internet? Låt mig skapa och bygga din hemsida. Jag skapar moderna och användarvänliga webbplatser, som bygger på dagens och framtidens webbstandarder. Din webbplats blir funktionell och lättanvänd samt får en professionell layout. Jag levererar hög kvalitet till rimlig kostnad.

När webbplatsen behöver förnyas och förbättras

Har din webbplats blivit bortprioriterad? Känns den otidsenlig och ouppdaterad? Jag analyserar din webbplats, dina och dina målgruppers behov och och ger förslag på förbättringsåtgärder. Beroende på dina behov och din webbplats skick kan jag förnya, tydliggöra och förbättra.

När du behöver hjälp med förvaltning

Ofta räcker inte tiden till att förvalta den egna webbplatsen. Kanske saknas ibland rätt kompetens. Jag sätter mig in i din verksamhet och dina målgruppers behov. Jag hjälper dig att hålla din webbplats uppdaterad.

Abonnera på mig en dag i månaden.
Jag bevakar din webbplats och uppdaterar enligt dina behov. Dessutom kan jag säkerställa att din informationsmängd struktureras och hålls i ordning.
Anlita mig per uppdrag.
Det blir en god avlastning, bättre kvalitet och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig än att din redan hårt belastade personal gör det med vänsterhanden.

När informationsmängden växer dig över huvudet

Handen på hjärtat, hittar du lätt och rätt bland dina filer? Ibland hinner man bara inte med att hålla ordning på sina papper. Samma sak är det med informationen man lagrar digitalt för webbpublicering. Den behöver en god struktur och hållas efter kontinuerligt. Jag kartlägger din webbplats och tar fram ett åtgärdspaket. Jag hjälper dig att få ordning på din information.

När logotyp och grafisk profil saknas

För att skapa webbplatser som gör intryck på dina kunder är det viktigt med en stark grafisk profil. Förutom webbplatser tar jag fram grafiska profiler och designar logotyper. Jag hjälper dig även med framtagning av mallar, e-postsignaturer, striping av bilar, visitkort och profilkläder.

Skapad av: Inweb, www.inweb.nu